Welkom bij Waag!

In december wordt onze mooie locatie in het hartje van Leiden extra sfeervol gedecoreerd voor de feestdagen. Om deze maand nóg feestelijker te maken, bieden we van 7 december 2022 t/m 2 januari 2023 naast onze reguliere kaart ook lekkere specials.

Waag is dagelijks geopend voor lunch, diner en een gezellig drankje. Kom langs en geniet van de fijne balans tussen gastvrij en gezelligheid. Eten en drinken. Oud en nieuw. Binnen en buiten. Overdag en ’s avonds. Kunst en cultuur. Kortom, de grote huiskamer die past bij Leiden.

Tot snel!

Er kan niet worden gereserveerd voor een plek op het terras.
Ons restaurant is dagelijks geopend. Kom gezellig langs en kies een mooi plekje uit of maak vooraf een reservering (alleen voor binnen mogelijk). In verband met de nieuwe coronamaatregelen is de Waag dagelijks geopend en werken wij met een aangepaste kaart.

Ps. Neem snel een kijkje op onze nieuwe menukaart, vol mooie gerechten met een lokale twist.

Tot snel!

Tip voor de feestdagen: de EtenBij cadeaukaart!


Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen dat leuk is om te geven én heerlijk om te krijgen? Met de EtenBij cadeaukaart verras je iemand met een gezellige borrel of lekker etentje in ons restaurant. Haal dus snel de EtenBij cadeaukaart voor Sinterklaas of Kerst bij Waag op locatie of bestel hem hier. De cadeaukaart is op te waarderen tussen de €20 en €150 en is 2 jaar geldig. En als kers op de taart kun je er via de website een persoonlijke boodschap aan toevoegen!