Welkom bij Waag!

In verband met de coronamaatregelen zijn wij gesloten. We hopen je uiteraard snel weer te mogen ontvangen. Volg ons op facebook en instagram, zodat we je op de hoogte kunnen houden over de mogelijkheden en onze heropening.

Tot snel!

Tip voor de feestdagen: de EtenBij cadeaukaart!


Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen dat leuk is om te geven én heerlijk om te krijgen? Met de EtenBij cadeaukaart verras je iemand met een gezellige borrel of lekker etentje in ons restaurant. Bestel 'm dus snel hier. De cadeaukaart is op te waarderen tussen de €20 en €150 en is 2 jaar geldig. En als kers op de taart kun je er via de website een persoonlijke boodschap aan toevoegen!
Ons restaurant is dagelijks geopend. Kom gezellig langs en kies een mooi plekje uit of maak vooraf een reservering (alleen voor binnen mogelijk). In verband met de nieuwe coronamaatregelen is de Waag dagelijks geopend van 11:00 tot 20:00 uur en werken wij met een aangepaste kaart.

Ps. Neem snel een kijkje op onze nieuwe menukaart, vol mooie gerechten met een lokale twist.

Tot snel!

Tip voor de feestdagen: de EtenBij cadeaukaart!


Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen dat leuk is om te geven én heerlijk om te krijgen? Met de EtenBij cadeaukaart verras je iemand met een gezellige borrel of lekker etentje in ons restaurant. Haal dus snel de EtenBij cadeaukaart voor Sinterklaas of Kerst bij Waag op locatie of bestel hem hier. De cadeaukaart is op te waarderen tussen de €20 en €150 en is 2 jaar geldig. En als kers op de taart kun je er via de website een persoonlijke boodschap aan toevoegen!