Welkom bij Waag!

In onze gezellige grote huiskamer in het hartje van Leiden is alles in evenwicht.

Kom langs en geniet van de fijne balans tussen heden en verleden, binnen of heerlijk buiten op ons terras langs het water, een hapje eten of dansen tot ’s avonds laat. Wij zijn dagelijks geopend voor koffie, lunch, diner en een gezellig drankje.
Bekijk ook eens onze agenda voor onze wekelijkse events.

Tot snel!

*Het is niet mogelijk om vooraf speciaal voor ons terras te reserveren. Bij mooi weer doen we er uiteraard wel alles aan om iedereen zo goed als mogelijk een fijn plekje te geven op ons terras.
Ons restaurant is dagelijks geopend. Kom gezellig langs en kies een mooi plekje uit of maak vooraf een reservering (alleen voor binnen mogelijk). In verband met de nieuwe coronamaatregelen is de Waag dagelijks geopend en werken wij met een aangepaste kaart.

Ps. Neem snel een kijkje op onze nieuwe menukaart, vol mooie gerechten met een lokale twist.

Tot snel!

Tip voor de feestdagen: de EtenBij cadeaukaart!


Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen dat leuk is om te geven én heerlijk om te krijgen? Met de EtenBij cadeaukaart verras je iemand met een gezellige borrel of lekker etentje in ons restaurant. Haal dus snel de EtenBij cadeaukaart voor Sinterklaas of Kerst bij Waag op locatie of bestel hem hier. De cadeaukaart is op te waarderen tussen de €20 en €150 en is 2 jaar geldig. En als kers op de taart kun je er via de website een persoonlijke boodschap aan toevoegen!

Contact:
Aalmarkt 21
2311EC, Leiden
+31717400300
directantwoord@waagleiden.nl

Openingstijden:
7 dagen per week geopend! Zondag t/m dinsdag: 11:00 – 22:00 Woensdag: 10:00 – 22:00 Donderdag t/m zaterdag: 10:00 – 01:00

Volg ons:
Instagram: @waagleiden
Facebook: waagleiden
Pinterest: waagleiden