Waag een Drankje!

Start het weekend goed met een avond vol muziek en drankjes. Elk weekend draaien wij de lekkerste disco, jaren ’80, pop/soul of live muziek. Ontspan en ga swingend de nacht in bij Waag.

Waag een dansje

Elke eerste vrijdag van de maand hebben wij Waag een dansje. Een terugkerend maandelijks dans event met de leukste hits, guilty pleasures en dance classics. Kom gezellig borrelen en ga swingend de nacht in. Tickets voor Waag een dansje haal je hier.

Waag een borrel

Elke vrijdagavond, met uitzondering van de eerste vrijdag van de maand met Waag een dansje, hebben wij Waag een borrel. Vanaf 21:00 uur tot 01:00 uur is er een DJ aanwezig voor jouw wekelijkse vrijdagavondborrel. Een klein dansje mag natuurlijk altijd! Zien we jou aanstaande vrijdag voor een gezellige borrel?

Waag live

Op de tweede zondag van de maand kun je genieten van livemuziek bij Waag. Kom op zondagmiddag genieten van rustige muziek in de sfeer van een huiskamerconcert. Van bekende nummers, maar ook artiesten met eigen werk die komen optreden tijdens Waag live. Kom jij zondag langs voor een rustige borrel of lunch?

Agenda

In de maanden juni, juli en augustus hebben we geen DJ’s. Je bent natuurlijk wel van harte welkom voor een kopje koffie, lunch, diner of een gezellig drankje.

Tot snel!

Contact:
Aalmarkt 21
2311EC, Leiden
+31717400300
directantwoord@waagleiden.nl

Openingstijden:
7 dagen per week geopend! Zondag t/m dinsdag: 11:00 – 22:00 Woensdag: 10:00 – 22:00 Donderdag t/m zaterdag: 10:00 – 01:00

Volg ons:
Instagram: @waagleiden
Facebook: waagleiden
Pinterest: waagleiden